hvad er videoscreening?

Videoscreening er en form for video interview, hvor I med få spørgsmål får lov til at opleve, hvem personen bag ansøgningen er. I definerer spørgsmålene, og kandidaterne optager deres svar på video. Herefter vurderer I, hvem I ønsker at se til den personlige samtale. Videoscreening er altså et kort step mellem den skriftlige ansøgning og den personlige samtale, der skaber grundlaget for en effektiv rekruttering. 

Sådan screener I effektivt jeres kandidater

1
DEFINER SPØRGSMÅL
Med udgangspunkt i stillingen defineres 3-5 spørgsmål, der har til formål at afdække kandidatens kvaliteter herunder motivation, personlighed og kompetencer. 
2
INVITER KANDIDATER
Læg en strategi for, hvem der skal videoscreenes. Er det alle ansøgere eller en
udvalgt bruttogruppe? Hvis I har eget rekrutteringssystem, er det også muligt at invitere dem direkte derfra. 
3
VURDER VIDEOSVAR
Gennemse kandidaternes videosvar, og vurdér dem sammen med kollegaer på tværs af tid og landegrænser. Kandidaterne rates nemt med det tredelte vurderingssystem og kommentarer. 

Det får I med Videoscreening

SE HVEM DU OG DIT TEAM SYNES BEDST OM

Efter at have set en kandidats videosvar kan man bedømme vedkommende med grøn, gul eller rød og man kan tilføje en kommentar.

I kan være flere om at vurdere kandidaterne og man kan både se kandidatens samlede score og hver enkelt kollegas bedømmelse.

KOMMUNIKER MED DINE KANDIDATER I ØJENHØJDE

Al kommunikation, der sendes til kandidater fra systemet, kan du gøre til din egen. Sådan sikrer du at stil og tone passer dit brand og din målgruppe.

Du kan kommunikere via mail eller SMS som det passer dig.

KANDIDATERNE VÆLGER SELV HVORDAN DE VIL OPTAGE SVARET

Systemet er designet til at gøre det nemt for kandidaterne. De kan derfor vælge at optage deres svar med en computer, en mobiltelefon eller direkte fra deres webcam.

De kan tage svarene om, og om, og om igen, indtil de er tilfredse med resultatet.

INVITER KANDIDATER FRA DETTE ELLER EGET SYSTEM

Har du modtaget kandidaternes ansøgning i et rekrutteringssystem er det nærliggende også at invitere derfra.

Alternativt kan du invitere fra videoscreeningssystemet og her holde styr på hvem, der har svaret.

MØD JERES KANDIDATERNE MED EN VIDEO

Styrk førstehåndsindtrykket af jeres virksomhed, og byd kandidaterne velkommen med en video. Vis nærhed og ligefremhed, og at I er en åben og transparent virksomhed med overskud, der ikke er bange for at bruge nye værktøjer.

KAN INTEGRERES I EGET HR-SYSTEM

Få videoscreenings funktioner implementeret direkte i jeres eksisterende HR-system. På få minutter kan vi integrere videoscreening, så I kan invitere kandidater og se deres videosvar, uden at arbejde i forskellige programmer.

SYSTEMET KRÆVER INGEN INSTALLATION

Hverken virksomhed eller kandidat skal installere et program. Videoscreening er ligetil og foregår i en browser.

Om du eller dine kandidater foretrækker PC, Mac eller mobiltelefon, er også ligegyldigt. Systemet virker lige godt alle steder.

SUPPORT DEDIKERET TIL AT HJÆLPE

Har du brug for teknisk hjælp eller rådgivning til tilrettelæggelse af den bedste videoscreening, så kan du altid få hjælp via Support.

Supportfunktionen er sat i verden for at yde den bedst mulige service og kan nås via chat, e-mail eller telefon.

Vi integrerer med følgende rekrutteringssystemer