MØD PERSONEN BAG CV'ET

SÅDAN BRUGER DU VIDEOSCREENING

Videoscreening er en selvstændig platform, som du får adgang til igennem din browser. Du har derfor altid adgang til systemet, fordi du blot skal bruge din profil til at logge ind. Det samme gælder selvfølgelig for dine kandidater. Videscreening fungerer både på computer og mobil. For at komme i gang med at bruge videoscreening skal du derfor blot logge ind med din virksomhedsprofil.

Videoscreening er et simpelt og intuitivt screeningsværktøj. Men lad os lige gennemgå de vigtigste features.

 

Opret videoscreening

Vælg din velkomstvideo, og definer 1-5 spørgsmål, der afdækker dine kandidaters faglighed, motivation etc.

Inviter kandidater

Udvælg de kandidater, du gerne vil "møde" eller brug videoscreening som ansøgningsmetode.

Vurder videosvar

Se, gense og vurder dine kandidateres videosvar sammen med dine kollegaer - på tværs af tid og sted.

Upload din egen eller brug en af vores

Vi har allerede to velkomstvideoer klar til brug – dansk og engelsk. Men hvis du gerne vil give dine kandidater en personlig velkomst i jeres tone-of-voice, anbefaler vi klart, at du får produceret din egen. Det hjælper vi dig selvfølgelig gerne med.

Motivation, personlighed eller faglighed?

For at få det optimale ud af videoscreening, er det helt afgørende, at du får stillet de rigtige spørgsmål. De skal selvfølgelig skræddersyes efter stillingen, målgruppen og jer. Vi har mange års erfaring med at få formuleret de rigtige spørgsmål, der hjælper dig med at vurdere, hvem du ønsker at gå videre med.

Inviter nemt dine kandidater med et link

Det skal være nemt for dine kandidater at deltage i din screeningsproces. Det eneste dine kandidater skal bruge for at kunne besvare din videoscreening er et link. Ligeså snart de har det, kan de oprette deres profil og se de spørgsmål, du har valgt de skal svare på. Det er helt op til kandidaterne, om de vil optage deres svar med det samme, eller om de vil have lidt betænkningstid. Og de kan både vælge at optage deres video direkte i browseren eller uploade en video.

Og du behøver ikke være nervøs for, hvad kandidaterne mon tænker. Langt de fleste kandidater ser nemlig videoscreening som en mulighed for at få en ekstra chance for at score jobbet, og rent faktisk få vist noget af deres personlighed.

Se og vurder dine kandidaters videosvar

Ligeså snart dine kandidater har uploadet deres videobesvarelser, får du og dine tilknyttede kollegaer besked. Uafhængigt af hinanden kan I se, rangere og kommentere på de enkelte kandidaters videosvar. I overblikket kan I se, hvordan kandidaterne performer ift. hinanden.

KLAR TIL AT EFFEKTIVISERE DIN SCREENINGSPROCES?

KANDIDATENS OPLEVELSE

Nem adgang igennem enhver browser

Når du har oprettet din videoscreening, giver du kandidaterne adgang til at besvare den gennem et unikt link. Startsiden, de møder, kan du se et eksempel på her til højre. 

For at besvare videoscreeningen, skal kandidaterne oprette en profil med email.

Videovelkomst

Det er altid godt at tage sin egen medicin. Så når vi beder kandidaterne om at gå på video, er det også meget godt at gøre selv. Derfor bliver kandidaterne altid af en video. Læs mere om velkomstvideoen længere nede.

Venlig og hjælpsom support

Kandidaterne kan til enhver tid række ud til os i chatten, som du ser nede i højre hjørne. 

Det siger kandidaterne

0 %
mener, det er nemt at bruge
+ 0 %
ser det som et godt supplement i processen
+ 0 %
ser det som en ekstra chance

SE EKSEMPLER PÅ VIDEOSVAR

Mød Amalie

Hør Amalie fortælle om, hvordan hun arbejder i et team.

Mød Rasmus

Rasmus er blevet spurgt om, hvad han synes, der kendetegner en god leder. Hør hans svar her.

VIDEOSCREENING FEATURES

Flere sprog tilgængelig

Hele platformen er tilgængelig på både dansk og engelsk.

Har du et stærkt ønske om et tredje sprog, så tag endelig fat i os.

Mobilvenlig

Videoscreening er selvfølgelig mbilvenlig. Det kræver nemlig ikke andet end en god internetforbindelse og et login for at bruge. 

Nemt at bruge

Videoscreening er super simpelt og intuitivt – både for dig og dine kandidater. 

Det tager ikke mere end et par minutter at sætte en videoscreening op. Og alt dine kandidater skal bekymre sig om, er hvad de skal svare på dine spørgsmål.

Dedikeret support

Har du problemer med at ændre din deadline eller dine kandidater med at oprette uploade deres videoer, så står vi klar med personlig support over chatten.

Ubegrænset antal videoscreeninger

Du kan oprette ligeså mange videoscreeninger, som du har brug for. Heldigvis kan du nemt kategorisere dine videoscreeninger, så du bevarer overblikket.

Ubegrænset antal af reviewers

Ligesom med antal videoscreeninger, så har vi heller ikke et loft på, hvor mange af dine kollegaer du gerne vil invitere til at vurdere dine kandidater. 

ATS integration

Selvom videoscreening er en selvstændig platform, så betyder det ikke, at det ikke fungerer sammen med andre systemer. Vi ved nemlig godt, at langt de fleste allerede har et ATS og gerne vil undgå at arbejde i flere forskellige systemer. 

Derfor har vi udviklet en API, der nemt gør det muligt for dig at invitere og se dine kandidaters videosvar direkte i dit foretrukne ATS.

Klar til at effektivisere din screeningsproces?